Tudi odrasli se želijo kdaj pozabavati na drugačen način. V to skupino ste vabljeni vsi odrasli, ki se radi sprostite s plesom, se zabavate in z dobro energijo “okužite” tudi gledalce. Predznanje ni potrebno, saj je točka prilagojena skupini.

Plesni tečaj je namenjen vsem damam (60+), ki rade zaplešejo ob dobri glasbi.

Spoznali bomo različne zvrsti plesa v krogu, paru in solo. Poleg tega pa bomo z različnimi vajami (za moč, vzdržljivost kordinacijo in ravnotežnje) poskrbeli, da bo naše telo ostalo fit.

SALSA

Gre za ples v paru, ki ga spremljajo latino ritmi. Na začetku se najprej učimo osnove, kasneje začnemo z figurami salse. Je energičen ples, ki sprosti in hkrati daje dobro voljo. Če ne morete mirovati in vas boki prehitevajo ob zvokih salse, potem je to za vas. Ne potrebujete predznanja, le voljo do plesa in velik nasmeh.

BACHATA

Gre za ples v paru, ki spominja na romantiko in nežnost. Pri tej zvrsti plesa koreografijo prilagodimo skladbi, ki jo predhodno izberemo. Je počasnejši ples, ampak še vedno ga spremlja strast in španska energija. Predznanje ni potrebno, saj začnemo z osnovami in stopnjujejo glede na pripravljenost skupine.

Za vse tiste, ki se želijo na svoj najlepši dan sprostiti in uživati na plesišču s svojo najboljšo polovico. Izvedbo točke in stil plesa si lahko izbereta sama. Odprti smo za vsako zamisel, naj bo to zabavna, resna, ljubezenska, show...točka. Vse je stvar dogovora. Pomembno nam je, da se partnerja povežeta in uživata v vsakem koraku. Zaplešita v vajino prihodnost.

#LOSPRAVILOS PLESNA DEJAVNOST IN ORGANIZACIJA DOGODKOV ANJA PERTOVT S.P. 
KOJSKO 1A, 5211 KOJSKO 
davčna številka: SI 66583241 

ŠPORTNO-KULTURNO DRUŠTVO #lospravilos

KOJSKO 1A, 5211 KOJSKO

davčna številka: 14775514

IBAN: SI56191605014161660
pri Deželna banka Slovenije d.d.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now